Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
a to zdjatko z naszego drugiego spacerku-dzis o 22:32 oliwusia ma tydzien czasu.moja krolewna kochana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
tysia25 , serdecznie gratuluje, sliczna masz corcie , a Ty po porostu rewelacyjnie wygladasz

marzenie: ja wozek 3w1 kupilam w szwedzkim sklepie, ale tu w Norwegii, razem z przesylka do domu kosztowalo 5tys koron,
www.kopbarnvagn.se to jest link do tego sklepu, ja mam brio sing. fajny jest no i najwazniejsze, ze w jednej cenie bylo wszystko , razem z mocowaniem do samochodu tzn ta baza pod nosidelko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Tysia wygladasz super,jakbys wogóle nie rodziła tydzien temu kochane maleństwo i juz nawet pierwsze spacerki zalicza duzo zdrówka dla Was i szczęściara jesteś że już wszystko masz za sobą i teraz tylko sie cieszyć z Oliwci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dzieki Aleks za linka widze że tam duzo rzeczy mozna kupic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tysia- swietnie wygladasz !! i malenka slodka a braciszek widac ze ja bardzo kocha
ja tydzien po porodzie to jeszcze bylam w oplakanym stanie fizycznym i psychicznym przez te problemy z mala a teraz mala tak sobie radzi ze szok
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
marzenie: tam naprawde sie oplaci kupic pare rzeczy bo ceny szwedzkie, i wiesz nie musisz jezdzic bo wszystko do domu przyjdzie, ja najpierw poszlam do sklepu norweskiego by zobaczyc te same wozki i lozeczka , a potem zamowilam tam , oplaca sie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tyska,ale ty ladnie wygladasz Ty w ogole w ciazy bylas??? Oliwka cudna Braciszek tez A ja mam kontrole w sobote jak sie nic nie zacznie. Dobrze,ze chociaz dobrze sie czuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Jednak macierzyństwo służy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja to ogolnie chce pokupic wszystko nie mam nic
tzm mysle ze wozek lozeczko i ubranka przywioze z polski a nie wiem co z reszta
tysia wygladasz cudnie mala tez przepiekna a wozek masz z polski bo tez bardzo ladny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok